Tavanda dalga görünümü yaratan projektör gece lambası

Fiyat : ₺140,00

Dalgalar Gece Işığı Projektör Hoparlö

Projektör Gece Lambası ve Hoparlör

Hoparlörlü Dalgalar Gece Işığı Projektörü

Salonunuzu, banyonuzu, yatak odanızı tek bir tuşla okyanusa çevireceksiniz

Usb girişi elektrik prizine çeviren aparat.(hediyemizdir)

Ocean Daren ile yılın her günü denize, hatta okyanusa gitmiş gibi hissedeceksiniz. Dalgalar Gece Işığı Projektör Hoparlör tüm bir odayı masmavi ve hareketli dalgalarla kaplayan, aynı zamanda hoparlörolarak da çalışan bir gece lambası.

Gece Lambası Videosu

Ocean Daren?ı ister kendi odanıza, ister çocuğunuzun odasındakullanabilir, mavi derinlikleri evinizin her köşesine taşıyabilirsiniz. Ocean Daren?ı çalıştırmak çocuk oyuncağı. Ürün kutusunun içinde bir adet elektrik prizi adaptörü, bir adet USB kablo, bir adet de müzik çalar cihazınıza bağlayabileceğiniz 3,5 mm jack kablo bulunuyor. Dalgalar Gece Işığı Projektör Hoparlörü dilediğiniz enerji kaynağıyla, loş bir ortamda çalıştırın, üzerindeki ON/OFF tuşuna basın ve dalgaları izlemenin keyfini çıkarın.

Bu ürünü isterseniz pil ile isterseniz elektriğe takıp çalıştırabilirsiniz.

Daren kullanımı basit yeni nesil mini projeksiyon dalga lambasıdır. Evinizin tüm odalarında kullanabileceğiniz, okyanus görüntüsü vererek dinlenmenize büyük katkı sağlayan bir üründür. Aksesuarmodasi.com olarak tavsiyemizdir.

Aynı zamanda dahili mini bir hoparlör içerir. Böylelikle dalga görüntülerini izlerken en sevdiğiniz müzikleri dinleyebilirsiniz.

Sevdiklerinize hediye olarak da sunabileceğiniz bu şık lamba mekanlarınıza çok farklı bir atmosfer getiriyor.

Dilerseniz Ocean Daren?ı bilgisayarınıza, telefonunuzamüzik çalar cihazınıza bağlayın, ON/OFF butonunun sağ ve solundaki ses açma-kısma tuşlarından volümü ayarlayarak sevdiğiniz müzikleri dinleyin. Favori müzikleriniz eşliğinde bu huzur verici görsel şöleni izlerken uykuya dalmak, banyonuzda bir SPA atmosferi yaratmak, romantik bir ambiyans yaratmakmeditasyon yapmak bu inanılma projektör sayesinde mümkün ve çok keyifli olacak.

Su Altı Ambiyansı Yaratan Daren Waves Projektör Gece Lambası ve Hoparlör

Özellikleri:

Dahili bir hoparlör içerir (3.5 mm ses girişi vardır.)

Ses açma şiddeti ayarlama düğmesi 2 adet

Açma Kapama düğmesi

Filtre Swinging

USB güç kablosu ve adaptörü içerisindedir.

Açı ayarı fonksiyonu.

Otomatik uyku fonksiyonu (bir saat sonra otomatik olarak kendi kapanır).

İstenirse sadece pil ile de çalışmaktadır (piller dahil değildir).

?Ses aktarım kablosu içerisinden çıkmaktadır.

Paket içeriği:

1 adet Daren Waves Hoparlörlü gece lambası

1 adet Usb kablosu

1 Adet 3,5 mm girişli ses kablosu. (istediğiniz her cihazdan ürüne bu kablo ile ses aktarabilirsiniz.)

1 Adet Usb girişi elektrik prizine çeviren aparat.(hediyemizdir)

Not:Bu aparat aynı zamanda tüm usb ile şarj olan telefon ve tabletlerde kullanabilsiniz!

Boyut:

13.5cm x 13.5cm x 12.5cm